lauantai 23. huhtikuuta 2016

Lauantai hypyt!



 Kiitos postauksen kuvis Tinja!
Viime lauantaina käytiin Tinjan kanssa tallilla. Tinja toimi kuvaajana sekä ns. valmentajana.
Tultiin tallille joskus puolikaksi. Näyttelin Tinjalle vähän paikkoja ja laitettiin kentälle pieni "este" ja pari puomia. Ruvettiin laittamaan Pokua vasta kahden jälkeen. Kun Poku oli laitettu kuntoon mentiin kentälle. Kentällä käveltiin pari kierrosta ihan käyntiä ja ravailtiin sen jälkeen.  Alkuverkkojen jälkeen laukkailin pitkän sivun.
Aluksi mentiin pelkillä puomeillä. Mentiin kaikkipuomit paitsi toi vihreä joka laitettiin sitte vasta lopuksi ns "esteeksi". Mentiin aluksi vasemmassa kierroksessa ja tultiin niin että Päädyssä tultiin musta/sininen puomi ja oranssi puomi pyyty-ympyrässä. Ja pitkällä sivulla olevat neljä/kolme puomia.












Pidettiin pieni tauko jolloin Tinja nosti Tallinpuoleisen pitkän sivun puomit esteeksi. Eli suunnilleen n. 20cm este. Mulla meni esteet päin pyllyä, mutta taas poku yllätti mut täysin. Mulla meni varsinkin jalka montakertaa ihan liian taakse. Onneksi oli kuvaaja jolloin nään itse jälki käteen mun virheet.





Laitettiin myös ympyrä päätyyn puolikas este oli puomin toinen puoli oli maassa ja toinen renkaan päällä. Sekä vastakkaiselle pitkälle sivulle laitettiin myös samanlainen este kuin tuo ensimmäinen.

 Suurennettiin vielä Tallinpuoleista estettä hieman.

Tinja lähti omalla kyydillä pois ja minä lähdin käppäilemään tielenkkiä pitkin. Ja sitten tultiin takaisin kentälle, laukkailin pari kierrosta ja otin vain loppu ravit sekä annoin kävella ihan pitkällä ohjalla.


2 kommenttia:

  1. siis kävelitkö noin 2 kierrost ku sanoit et pari, ois kannattan kävellä enemmän jos hyppäät! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tinja oli kävellyt pokun kanssa muutaman kierrosta ennen kuin nousin selkään, taisin vain unohtaa kirjoittaa sen:D

      Poista