maanantai 18. toukokuuta 2015

Onnellisuutta ja surua samaan aikaan.


Leila

 Menin keskiviikkona Vipillä jälleen. Vip oli tunnilla joten minun ei tarvinnut laittaa sitä kuntoon. Menin Leilan karsinalle, kun siinä oli kaksi kaveriani. Puhuttiin siinä sitten ja tutustuin samalla uuteen ihmiseen josta tuli mulle uus ystävä. Sain tietää että aika moni hevonen/ poni lähtee tallilta. Kukaan hepoista ei ollut minulle hirveän rakkaita mutta onhan se sääli kun on tottunut että näkemään heitä ja nyt ne ovat jo poissa. Ossi, Simppa, Bella ja Pulla ovat ne kyseiset hepat/ ponit. 

Mentiin tunnilla ilman jalustimia, ja laukattiin katsomon puolista pitkää sivua. Rupeaa jo hieman tylsistyttämään tää sama vanha juttu. Sillä me ollaan viimeisen puolentoista kuukauden aikana menty pelkästään ilman jalustimia. Jos tää jatkuu vielä heinäkuuhun niin haluun vaihtaa tallia. Kun en halua maksaa 250€ siitä kun mennään joka ikinen kerta sitä samaa tylsyyttä vaan sen takia kun Epulle ei voi laittaa satulaa kun ei oo varaa ostaa uutta.

Mutta voin sanoa itselleni lohdutukseksi että osaan nyt olla ilman jalustimia ilman että joudun joka viides sekuntti menemään taas käyntiin , koska vippi on selvästi suunitellut ettei hiljennä ravista käyntiin vaan jatkaa pokkana ihan hirveän pomputtavaa ravia.

     c. Anki       Vip ja minä
    Ossi            c.  Camilla 


Simppa       c. Kotkanratsastajat


1 kommentti: