perjantai 4. elokuuta 2017

BLOGIT ESITTELYSSÄ: KOUKUSSA VIITEEN ASKELLAJIIN


Tein viime vuonna samanlaisen postauksen Helmin blogista ja tämä idea oli mun mielesta ihan hauska joten ehkä tästä tulisi tämän blogin joka kuukautinen juttu!

Haluan taas alkuun muistuttaa että nämä ovat vain omia mielipiteitäni enkä ole ammattilainen sanomaan että kuuluuko näin ja näin tehdä. 




Päätähdet:

 Pihla on tehnyt hyvin kattavat ja hyvät esittely sivut itsestään sekä tunti hevosista joten tieto löytyy hetkessä. Pihla on siis Etelä-Suomessa asuva tytöntylleröinen joka käy ratsastamassa IsoTuomiston issikkatallilla. Hän kertoo blogissaan tuntityöskentelystä islannin hevosten kanssa. 
"Blogin päätähden virkaa toimittaa islanninhevos tamma Brydja. Brydja on Iso-Tuomiston tallilla asuva 91-syntynyt turbomummo. " (kopion Pihlan blogista)


Ulkoasu & Banneri:

Ulkoasu: Ulkoasu on aika simppeli, en itse henkilökohtaisesti tykkää mutta ei se myöskään paha ole! 

Banneri: Koska ulkoasu on jo niin perus niin olisi ollut omaan silmääni hyvä jos banneri olisi edes erikoinen mutta Pihla on kuulemma vaan kokeilemassa banneria joten uskon että se tuosta vaihtuu. Bannerissa ei periaatteessa mitään vikaa mutta voisi olla tosiian erikoisempi sillä ulkoasu on yksi tärkeimpiä asioita blogissa.


Teksti:

Teksti on selkeää enkä omaan silmään näe kirjoitusvirheitä sekä tekstiä on myös mukava lukea. Plussaa!


Kuvat:

 Voisivat olla parempi laatuisia. Kuvia on myös paljon joka on plussaa.


arvoisin blogin 7+ koska blogissa on paljon potentiaalia tulla vielä suosituksi ja isoksi blogiksi!




Jos sinua  kiinnostaisi tehdä minun kanssa yhteispostaus jossa arvostelemme toistemme blogit niin laita kommenttia niin ehkä teen juuri sinun kanssa tälläisen postauksen! 

6 kommenttia:

  1. Kiitos mielipiteestä! Ja joo, banneri on vaihtumassa erittäin pian, sillä tuo on tollainen mitä kokeilin kun tutustuin Gimpiin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva idea tällä postauksella, voisi itsekin joskus toteuttaa tällaisen, miksei vaikka sinunkin kanssa :) banneri on tosi hieno!

    ponivoimatpelissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu voitaisiin tehdä hyvinkin tälläinen postaus yhdessä:)

      Poista
  3. Mukava idea tehdä tälläinen! Teksti tosin ehkä vähän lyhyttä ja yksinkertaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu oon tottunu kirjoittamaan nopeasti ja lyhyesti, mutta kiitos!

      Poista