perjantai 22. toukokuuta 2015

Ulkokausi avattu!

Huom. Heron kieli

Keskiviikkona tulin tallille tavalliseen tapaan ja ootettiin että heppakerho alkaisi. Odotettiin siinä joku vartti kunnes eräs nainen soitti kysymään että onko kukaan tulossa pitäjäksi. Ei sitä sitten ollutkaan kun pitäjillä oli koeviikko. Mentiin sit katsomaan tuntia kun oli vihdoin niin hyvä sää.

Mentiin myös siinä välissä siivoamaan Hetan karsinä jossa kuvasin pienen pätkän videota. Loppu aika yritin löytää kuvaajaa, ja sain. Kaikki ratsastus kuvat (c) Annika


Kerron nyt vähän tarkemmin ratsastuksesta kuin itse tallipäivästä sillä alta löytyy video jos vain kiinnostaa. Ensiksi mentiin ihan vain käyntiä ja pusähdyksiä. Sitten ruvettiin ravailemaan ja pääty-ympyrät mentiin harjoitusravissa. Sitten mentiin suoraa uraa ravissa, jonka jälkeen käyntiin, pitkät ohjat ja lepo. Sitten mentiin pääty ympyrä laukassa, josta ei tullut juuri mitään sillä Hero oikaisee niin pahasti aina . Loppu tunnista ei sitten menty mitään sen erikoisempaa.














8 kommenttia:

  1. Todella kivoja kuvia! Hero on todella hienon näkönem vuonis. :)

    http://riding-mylifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, vaikka ratsastuksesta olisi voinut olla kyllä enemmän videota. Mutta muuten ihan kiva ja Hero todella hieno poika. ;) http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, en saannut ketään kuvaamaan videolle jonka takia päätin laittaa kuvia:)

      Poista
  3. Kiva postaus ja aivan ihana hevonen! :)

    Enni/www.hippuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus, olisi ollut kiva jos olisi ollut enemmän tekstiä :) Ja video olisi voinut olla rauhallisempi ja selvempi, eikä niin paljon riehumista koko aikaa. Ja sillon kun ei ole tärkeää puhumista niin joku kiva musiikki siihen päälle :) (omasta mielestä niitä on paljon kivempi katsoa :)!

    VastaaPoista