perjantai 12. elokuuta 2016

blogit esittelyssä: TÄHDET KOHDALLAAN


Ajattelin vähän erillaisempaa postausta,  ja olin jo vähän aikaa miettinyt tälläistä esittely postausta. Helmi esittelee siis minun blogini hänen blogissaan ja minä hänen täällä.

Kerron ihan oman rehellisen mielipiteeni asioista ja muistakaa että mulla on oma maku blogien suhteen joten tehkää blogeistanne omanlaisia älkääkä kuunnelko muita.!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Blogi:
 http://tahdetkohdallaaan.blogspot.fi/

Instagram:
  https://www.instagram.com/team.levija/



Blogi:  

Blogi kertoo Helmi nimisestä tytöstä (yllättiks?) joka vuokraa Levija "Laala" nimistä ihanaa tammaa.  Helmin blogi kertoo perus ratsasteluista. Tutustuin helmiin Hempyölillä ja meistä on tullu nopeesti kavereita.

Päätähdet:


Helmi- "Moi, täällä ruudun takana kirjottelee vuonna 2002 syntynyt heppatyttö, joka myös satunnaisesti päivittelee tätä blogia :D Näiden lisäksi tykkään valokuvaamisesta ja otoksiani postailen ahkeraan tahtiin mun instagramiin."( Kopioitu Helmin blogista)

Tutustuin Helmiin hempyölillä joskus ennen joulua. Ollaan aina välillä kuvailtu toistemme tunteja yms.


Laalaa-  On Helmin vuokraheppa. Laalaa on Helmin kanssa mahtava pari. Laalaa on aivan upean näköinen hevonen, sekä on luonteeltaan ihanan rauhallinen.
Nimi: Levija eli tutummin Laalaa. Syntynyt: 2005. Rotu: Latvian Sporthorse. Sukupuoli: Tamma
(tiedot kopioitu helmin blogista)

Omat mielipiteet:


Banneri: Banneri on ihanan kevyt sekä yksinkertainen. Ei mitään ylimääräisiä "hömpötyksiä". Sekä sopii hyvin ulkoasuun.

Ulkoasu: Blogiin on käytetty vaaleita,-sinisen ja harmaan sävyjä (ihanaa kuullostan ihmiseltä joka oikeasti tietää jotain näistä asioista). Ainut että käytetyt linkit muuttuvat tummanpunaisiksi joka ei ehkä omaan silmääni näytä hyvältä.

Teksti: Teksti on mukavan pitkää mutta ei kumminkaan mitään romaania tarvitse lukea. Paria kirjoitusvirhetta huolimatta, mutta toisaalta hyvä minun sanoa! Tekstiä on mielestäni mukava lukea ja tietää mitä Helmille ja laalaalle kuuluu.

Kuvat: Kuvat ovat hyviä, vaikka voisivat olla asteen suurempia kun itse tykkään että kuvat ovat suuria. Kuvia on aina paljon joka on ISO plussa! Sekä että kuvat ovat eri kuvakulmista joka saa postauksesta mielenkiintoisen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Muutama kuvanen Helmin blogista.


Lyyli ja Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti